BASES FOR PIZZA

BASES FOR PIZZA

Ready-made bases for pizza


Nata dall’esperienza di preparazione di impasti per pizza, produce una varietà di prodotti di alta qualità, lavorati a mano, con l’utilizzo di lievito madre e alte percentuali di Biga, con un coefficiente di idratazione che va dal 65 al 100% a seconda del tipo di impasto. Confezionate in ATP con una shelf-life di 50 giorni. Oltre ad una serie di impasti standard, produce su richiesta di terzi, basi per il settore GDO e HORECA.

CLASSIC

Our workhorse with conventional and organic flours

FARRO


Organic monocot flour

KAMUT

Rich in mineral salts, ideal for athletes


WITHOUT YEAST

intolerances and bloating
intolleranze e gonfiori

HIGH EDGE

Neapolitan typology

INTEGRAL

Rich in fiber and with a strong taste

MULTICEREALS

Highly digestible, with an organic flour mix of manitoba, barley, rye, rice, oats and spelt.

AUTHOR

Square pizza, stone-ground organic flours with a high percentage of biga and high moisture content

EXTRA AUTHOR

Square pizza, stone-ground organic flours with a high percentage of biga and high moisture content

LOW CARB

With 1% carbohydrates per 100 g dough, ideal for athletes, diabetics, and those on ketogenic diets

GLUTEN-FREE

Suitable for celiacs, it is prepared in a protected environment without contamination of any kind